Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Baš je leglo sve...'

Hajduk na čelu HNL-a: Tudor i Brbić imaju istu želju

Dvojako raspoloženje vladalo je u Parku mladeži nakon što je Hajduk s 3:0 protutnjao pored RNK Splita.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Split ima bolje pojedince, ali mi imamo puno bolju momčad", ponosno je ispalio trener Hajduka Igor Tudor.

>> Hajduk tricom nokautirao Split: Maglica junak, Glumac tragičar!

>> 'Krađa' omiljenog slogana: Žestoka tučnjava u Parku mladeži!

"Rekao sam svojim igračima prije utakmice da njihove najbolje partije tek očekujem. Bili smo dobri protiv Rijeke, jako dobri protiv Zadra, a ove nedjelje je baš nekako leglo sve što smo radili na pripremama i u dosadašnjem dijelu sezone", zborio je Tudor, pojasnivši kako je uoči dvoboja govorio da je Split favorit:

"Ako netko ima Matu Bilića, Dujmovića, Bellea i Rocu koji se odlučio za njih, a ne za nas, i dovedu još nekoliko igrača, onda moramo biti realni i ne možemo reći da je uloga favorita na Hajduku."

Fantastična partija i prvo mjesto HNL-a najljepša pozivnica navijačima

Inače, uvjerljivim trijumfom Hajduk je izbio na prvo mjesto ljestvice, iskoristivši remi Rijeke i Dinama, a tu će i ostati do početka četvrtog kola ukoliko Lokomotiva večeras u Kranjčevićevoj ne pobijedi Slaven Belupo.

Trener Bijelih najavio je i prvu utakmicu trećeg pretkola Europa lige. Hajduk će u četvrtak dočekati gruzijsku Dila Gori, od 21.00 na Poljudu: "Pogledao sam već njihove dvije utakmice. Igraju u formaciji s trojicom otraga, agresivni su i dobro fizički pripremljeni te mentalno jaki. Ali, nadam se da ih možemo proći i da će Poljud biti pun", poželio je Tudor.

Istomu se nada i predsjednik Hajduka Marin Brbić, kako bi se zaradom od prodanih ulaznica popravilo financijsko stanje kluba: "Trener je napravio vrhunski posao, prezadovoljan sam kako smo izgledali na terenu. Nadam se punom stadionu protiv Gruzijaca", rekao je Brbić za Slobodnu Dalmaciju.

Trener Splita Stanko Mršić realno je secirao razloge poraza: "Poslije 0:3 nema se što puno pričati. Nismo dovoljno trčali, a sva tri pogotka primili smo dok smo mi imali loptu u posjedu. Naša vezna linija nije bila na nivou, a prvi gol nas je dotukao", kazao je Mršić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider