Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mogao je otići bez odštete

Hajduk i Tudor odahnnuli: Vođa 'bijelih' produžio ugovor!

Mario Maloča produžio je ugovor s Hajdukom do ljeta 2015. iako je mogao otići bez odštete...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cijelo ljeto trajali su pokušaji Marija Maloče i Hajduka, ali transfer nije ostvaren. Baratalo se s puno klubova, prvi iznos za Maloču bio je 3,5 milijuna eura, pa je cijena spuštena, ali na kraju kapetan je ostao u Poljudu.

Što nije loše za Igora Tudora, jer Maloča je vođa ovog Hajduka. A da ne bi bilo teškoća tijekom sezone, tjeranja na klupu, jer Maloči je ugovor istjecao slijedećeg ljeta i mogao je otići bez odštete, kapetan i Hajduk su se dogovorili oko produžetka ugovora.

"Maloča je potpisao ugovor do ljeta 2015. godine. Bio je izuzetno korektan, sve smo se dogovorili za petnaest sekundi", kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Nije ni moglo drugačije, Maloča je uvijek bio korektan prema Hajduku, pa godinama je bio najslabije plaćeni igrač i nikada se nije bunio. Usput, Hajduk je raskinuo ugovor sa Stevenom Lušticom, koji se vraća u Australiju. Taj mladi reprezentativac "down under" nije se nametnuo Tudoru. Šteta što Hajduk nije pokazao više razumjevanja za Lušticu, u ovom kadru moglo je biti mjesta za njega.

A približava se i derbi, koji je trenutno u sjeni reprezentacije. U subotu u Poljud stiže Dinamo, očekuje se pun Poljud, Zagrepčani bijelima bježe tek četiri boda i Hajduk će tražiti pobjedu kojom će im se približiti na ljestvici. U utorak ujutro kreće prodaja ulaznica za debri, najjeftinija je 60, a najskuplja 120 kuna. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider