Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

FOTO: Planuli dresovi Dinama za derbi. A znate li zašto su ih djelili?

GOL.hr saznaje kako u Dinamo ulazi novi dobavljač opreme pa se trebalo rješiti Diadorinih zaliha…

Marketinški potez Dinama - tj. akcija naziva VELIKI DERBI, VELIKI POKLON tj. da uz kupljenu ulaznicu za derbi Dinamo – Hajduk (subota, 19. ožujka, u 20.10 sati) svakom gledatelju poklone originalni dres tvrtke Diadora, inače vrijedan oko 200 kuna, pokazao se kao odličan potez.

>> Dinamo zove navijače na derbi: Kupite kartu i dobit ćete dres

>> Recesija: Dres Dinama bez ijednog sponzora!

Iako je cijena karata bila uobičajena za derbije - zapadna tribina 100 kn, istok 70, a sjever 40 kn – lijepo vrijeme i atraktivan poklon bili su dovoljan mamac za navijače Dinama.

Navala na Dinamove blagajne iza južne tribine stadiona najveća je bila u utorak. Tijekom prijepodneva kupci jednokratnih ulaznica za tribine zapad i istok dobivali su uz ulaznice plave ili zlatne dresove za odrasle.

Na službenim stranicama NK Dinama objavljeno je kako obavještavaju sve kako su isti ti dresovi u potpunosti razdijeljeni te su sad na redu za dijeljenje dječji kompleti.
Podsjetimo, dijeljenje poklona ide po rednim brojevima. Za zapad je prvi za dijeljenje bio predviđen Dinamov dres za odrasle, a kad se u cijelosti razdijeli, slijedi druga garnitura dresa, a zatim dječji komplet. Isto vrijedi i za istok na kojemu se najprije dijelio zlatni dres za odrasle.

Treba naglasiti kako iz Dinama poručuju da će, kada se zalihe istroše, dijeliti zlatni dječji komplet, zatim tamnoplavi komplet, a nakon toga majice s natpisom ’67. te majice s natpisom 'Ja volim samo Dinamo'.

Do petka će se još djeliti šalovi, kape, šilterice, znojnici, vezice za mobitel ili privjesak, no sigurno će biti i nezadovoljnih koji su satima čekali u gusjenici i nisu uspjeli dobiti za poklon dres omiljenog kluba.

Kako GOL.hr saznaje jedan od razloga zašto su se čelni ljudi Dinama odlučili povući ovakav potez, osim da napune stadion za derbi protiv Hajduka, jest taj što od sljedeće sezone navodno glavni dobavljača opreme postaje svjetski poznata tvrtka Puma. Stoga je sasvim jasno zašto su se u Dinamu u pravom trenutku odlučili riješiti zaliha Diadorinih dresova i ostalih suvenira koji bi im za nekoliko mjeseci bili – bezvrijedni.

Spomenimo još kako blagajne iza južne tribine stadiona (Budakova bb, kod restorana Texas) rade do petka, 18. ožujka, svaki dan od 10 do 18 sati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider