Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Reportaža iz Skoplja

Evo zašto 'bolje polovice' treba voditi na daleka gostovanja!

Hajduk je u napetoj utakmici ipak uspio proći makedonski Turnovo. Nakon pobjede od 2:1 u prvoj utakmici, 'bijeli' su u Skoplju odigrali 1:1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Makedonski glavni grad veliko je gradilište, a jučer se pokazao dovoljno sretnim za mladu Hajdukovu momčad u izgradnji.
Na travnjaku Filipa II. Makedonskog Hajduk je prvi zabio preko sjajnog Caktaša, pri tome promašio brojne prigode, da bi u završnici jedva održao prolaznih 1:1.

Tudoru na klupi nikad nije bilo teže.
"Jako stresno jer u nogometu, svi znate kad ga ne zabiješ, da ga primiš. Ekipa koja je bila lošija cijelu utakmicu, koja je bila lošija obje utakmice, bila je do zadnje minute u igri. To je bogatstvo nogometa.“

Je li najstresnijih 15-tak minuta u Tudorovoj kratkoj trenerskoj karijeri?
„Pa, možda i je, možda i je", složio se trener Hajduka, a kapetan Mario Maloča dodaje:
"Premlada smo ekipa, ipak je bilo nervoze na kraju, ali došli smo ovdje po prolaz i to smo ostvarili. Sve ostalo je nebitno."
Strijelac pogotka za Hajduk Mijo Caktaš ističe:
"U nedjelju smo protiv Rijeke imali jako tešku utakmicu koja nam je uzela dosta snage i bilo je jako teško igrati."

A Hajdukovim navijačima bilo je još teže uopće doći na utakmicu. Makedonska policija veliku većinu vratila je na granici natrag u Hrvatsku unatoč dugom putovanju.
"Krenuo sam iz Osijeka put Splita, 12 sati, onda smo se malo družili u Splitu i sad 12 sati ovamo u Skoplje", kazao je Božidar Škaro, vjerni navijač Hajduka.

Tomislavova ekipa iz Splita prošla je granicu zbog šarma supruge koja je rekla da idu na ljetovanje u Ohrid. Mnogi svoje bolje polovice ipak nisu vodili.
"E, a tko im je kriv, ha, ha... Treba ženu uvijek vodit sa sobom", duhovito će Tomislav Šepec.
Ulaznice su im pribavili domaći navijači Vardara, pa ih je na kraju stotinjak svjedočilo dvoboju i prolasku voljenog kluba.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider