Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sammirova istina

Sammir otkrio svoju stranu priče: 'Zar je to grijeh?'

Donedavna zvijezda Dinama i hrvatski reprezentativac, Sammir, izbačen je iz prve momčadi zbog nepoštovanja prema klubu i suigračima…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Doduše, ovaj put Sammir nije došao na trening pod gasom ili jednostavno izostao s njega. Navodno se pojavio na treningu pod virozom, da bi ubrzo postao bivši. Samo tako. Problem je nastao u jednoj lokvi vode i gospođo koja se htjela slikati s igračima, prenosi Jutarnji list.

>> KOMENTAR IVICE MEDE Rasplet 'slučaja Sammir': Totalni rat 'Filha' i Dinama?

''Došao sam na trening virozan kako ne bih dao drugima razlog da pričaju kako Sammir ne želi trenirati'', rekao je Brazilac.

Po završetku treninga Čop se bacio u lokvu vode, a Zoran Mamić je ostalima naredio da slijede njegov primjer. Sammir je odbio, ali nije bio jedini.

''Čop je pozitivac, moj prijatelj i veliki luđak. Međutim, nisam se htio razboljeti. Zar je u tome grijeh?'', pita se Sammir.

Točka na 'i' bila je anonimna gospođa koja se htjela slikati s igračima.

''Vidio sam da se neki slikaju s njom, ali mene nije pitala. Da je, ne bih je odbio, nikada nisam odbio niti jedno dijete ili nekog drugog.'', rekao je Sammir.

No, netko iz stručnog stožera je sve prijavio Zoranu Mamiću koji je po povratku u hotel obavijestio igrače da je Sammir izbačen iz prve momčadi.

A možda je ipak razlog odbijanje novog ugovora s klubom. Procijenite sami...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider