Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teški su dani pred Hajdukom

Drama na Poljudu: Krstičević nakon svađe s Krešićem završio u bolnici!

Na Poljudu nova drama. Nakon burne svađe sportskog direktora Sergija Krešića i Miše Krstičevića, trener Hajdukove momčadi završio je u bolnici...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već duže je poznato kako sve ne štima na relaciji KrešićKrstičević. Međutim, dosad nije bilo ozbiljnijih sukoba. Sve do danas. Krstičević je navodno tražio zadnjeg veznog, želio je Zorana Plazonića iz stobrečkog Primorca, Hajdukove druge momčadi. Ali, Krešić nije želio ni čuti o dolasku Plazonića, još je dodao kako bi bilo dobro da 18-godišnji Miro Kovačić, također zadnji vezni, ide na posudbu.

Na stranu sportskog direktora stao je i predsjednik Marin Brbić i sve to jednostavno je prelilo čašu kod Krstičevića. Došlo je do žestokog sukoba i teških riječi. Krstičević je zalupio vratima i dok je silazio s kata, pozlilo mu je.

Hitro je otišao na odjel kardiologije bolnice na Križinama, a liječnici su ga nakon pregleda otpustili kući i naredili mu da se odmori.

Bilo je samo pitanje dana kada će doći do ovoga. Krstičević nije Krešićev izbor, on ga je zatekao i nije tajna da mu se Mišina trenerska razmišljanja i način rada baš i ne sviđaju. Tek treba vidjeti kako će se ovaj slučaj rasplesti i hoće li se i koliko Krstičević zadržati na klupi 'bijelih', iako je u jesenskom dijelu sezone ostvario i više nego dobre rezultate.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider