Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hajduk puše za vratom

Dinamo uoči gradskog derbija: 'Jedino su oni hrabri nadigravati se s nama'

Pred Dinamom je prvenstvena utakmica s filijalom Lokomotivom, a najveće probleme 'modrima' zadaju izostanci stopera…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je ostao samo na Šimuniću i Šimunoviću. Jer, nakon Taravela i Addy se ozbiljno ozlijedio.

''Zbog problema sa stoperima uzeli smo juniora Luku Capana koji je s nama i prošao pripreme u Turskoj'', kazao je Damir Krznar koji mijenja viroznog Zorana Mamića.

A Dinamo sutra očekuje derbi s Lokomotivom...

''Bez obzira na sve primisli kad se igra s Lokomotivom, riječ je o jako nezgodnom suparniku koji jedini ima 'kuražu' nadigravati se. Favoriti jesmo, ali nije da će biti lako'', dodao je Krznar o nedjeljnoj utakmici.

Još je upitno hoće li se smiriti Ademijeva tetiva i Soudanijev gležanja, tako da 'modri' imaju priličnih kadrovskih problema.

Dinamo je u Rijeci odigrao očajnih pola sata, a Zoran Mamić nezadovoljan je činjenicom da još nije došao do željene igre.

''Ima nekih pomaka, naravno da to još nije ono što bismo htjeli. U Rijeci igrači nisu imali reakciju na agresivnost domaćina, sve dok nije došlo poluvrijeme i dok im nismo rekli što treba raditi. No, imamo razumijevanja, puno se toga ne može preko noći, radimo i dalje na svemu tome i nadam se da će već sutra biti mnogo bolje'', zaključio je Krznar. (VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider