Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrao Ligu prvaka

Dinamo traži stopera, Jurčić ima favorita: Pogledajte moguće pojačanje!

Prva Dinamova pripremna utakmica u Turskoj je odgođena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Razlog su loši vremenski uvjeti koji su poremetili planove Krune Jurčića. Kiša i jak vjetar spriječili su provjeru s turskim prvoligašem Elazigsporom, no Modri ne očajavaju previše, jer imaju ugovorena četiri prijateljska susreta. Prvi u nizu je test dvoboj s Münchenom 1860, članom 2. Bundeslige.

>> Šest komada Hajduka, napadač iz Obale Bjelokosti debitirao s dva gola!

Inače, Dinamo i dalje panično traži stopera. Kruno Jurčić posebno želi jedno ime: 25-godišnjeg Leandra Almeidu, centralnog braniča kijevskog Dinama. Nedavno je bilo medijskih napisa kako Brazilac neće preseliti u Zagreb, no čini se da još postoje šanse da Jurčić dobije veliko pojačanje. Almeida je visok 188cm, igra lijevom nogom, a u ukrajinsku prijestolnicu stigao je 2009. iz Atletico Mineira za 4 milijuna funti. Za Dinamo Kijev je odigrao 73 utakmice i zabio tri gola, a ima i pet nastupa u Ligi prvaka, u sezoni 2009/2010. Ove sezone je pak bez ijedne odigrane minute, a Kijevljani ga se žele riješiti...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider