Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne smije u svlačionicu

Dinamo se zainteresirao, a Pamić ga potjerao: 'Nitko to ne smije raditi'

Trener Istre 1961 Igor Pamić na konferenciji za novinare je po završetku prvenstvenog susreta protiv Rijeke, u kojem su Puljani poraženi 0-1, izjavio kako Brazilca Joa ne želi više vidjeti u svlačionici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilca Joa, koji je vjerojatno najbolji igrač zeleno-žutih, trener je u 41. minuti, očito nezadovoljan pristupom i zalaganjem, zamijenio Batarelom. Revoltiran tim potezom Jo je bacio dres Istre i "divljao po klupi", što je Pamića natjeralo na takvu odluku.

"Jou je zabranjen ulaz u svlačionicu. Na stranu sve, ali nitko neće bacati dres našeg kluba i ponašati se kao što se on ponaša. Previše smo tolerirali njegovu nedisciplinu, a uostalom njegov učinak i nije baš idealan, jedan gol i dvije asistencije, sve ostalo je bajka. Za mene on više ne postoji", kazao je trener Igor Pamić na konferenciji za novinare.

O sudbini Brazilca klub će vjerojatno odlučiti tijekom tjedna, no Jo sa Istrom ima valjan ugovor i oko eventualnog odlaska u neku drugu sredinu klub će postaviti svoje uvjete. Zanimanje za Joa prije početka drugog djela prvenstva bili su iskazali i čelnici Dinama.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider