Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mamić zadovoljan

Dinamo se vratio iz Turske: Cleyton debitira u Puli!

Uoči nastavka sezone momčad Dinama vratila se u Zagreb nakon odrađenih zimskih priprema u Turskoj...

Dinamo se vratio s priprema u Turskoj bez najvećeg zimskog pojačanja, Brazilca Cleytona, bivšeg veznjaka turskog Kayserispora, koji će se pridružiti „modrima“ nakon što spakira stvari i s njima preseli u Zagreb.

„Modre“ na startu nastavka sezone očekuju dvoboji s Istrom u Puli (6. veljače) i Rijekom na Kantridi tri dana kasnije.
Trener Dinama Zoran Mamić ističe kako je zadovoljan odrađenim pripremama u Turskoj, iako su „modri“ imali dosta problema s ozlijeđenim igračima.

„Jasno da bi bilo dobro da su svi sudjelovali u radu, ali najvažnije je da se ozlijeđeni igrači što prije priključe prvoj momčadi. Vjerujem kako neće problema s vraćanjem u formu“, nada se Mamić koji se još jednom pohvalno očitovao o brazilskom veznjaku koji bi trebao zamijeniti Sammira u ulozi „playmakera“.

„Vidi se da Cleyton nije u optimalnom fizičkom stanju, trebat ću mu malo vremena da uhvati priključak s ostalima, ali isto tako se vidi da se radi o pravom znalcu, vrhunskom igraču i profesionalcu. Vjerujem da će debitirati već u Puli“, poručio je Mamić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider