Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ide u Primeru

Dinamo prodao vratara: Ronaldo će konačno moći zabiti Kelavi...

Ivan Kelava odigrat će u nedjelju protiv Hajduka posljednju utakmicu u dresu Dinama.

Dinamo i Granada postigli su sporazum oko transfera Ivana Kelave. Početkom sljedećeg tjedna Kelava će otputovati na jug Španjolske gdje bi nakon liječničkog pregleda trebao potpisati ugovor, piše 24 sata.

Granada trenutno u Primeri zauzima 15. mjesto, no ima velikih pet bodova više od Reala Zaragoze koji je 'prvi ispod crte'. Kako je do kraja prvenstva ostalo još samo dva kola, čini se kako će Cristiano Ronaldo i Leo Messi sljedeće sezone pokušavati zabiti hrvatskom vrataru. Prije dvije godine u Ligi prvaka Ronaldo nije upsio zabiti Kelavi koji je od Reala primio ukupno sedam komada.

Na vrata hrvatskog prvaka trebao bi stići Argentinac Pablo Migliore (31) iz San Lorenza.

Ivan Kelava u Dinamu je šest godina. Status prvog vratara izborio je tek 2010. godine, a u ljeto 2011. Donio je Dinamu Ligu prvaka sjajnim obranama protiv Malmoa. Tada je dobio nadimak 'Sv. Ivan Kelava', no niti dvije godine kasnije čelnici maksimirskog kluba procijenili su kako im treba pojačanje na vratima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider