Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što su to napravili?

Dinamo policiji tužio Torcidu: 'Krstanović nije pao zbog Martićevih zvončića!'

Dinamov trener Ante Čačić tvrdi da je Krstanović zaslužio Oscara ako je odglumio jedanaesterac protiv Hajduka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači Hajduka devastirali su sjedalice na južnoj maksimirskoj tribini.

>> 'Psovao nas je! To je divljak, primitivac, klasični Zdravko Mamić!'

>> Znate li što kažu naši čitatelji na ispravnost penala u derbiju?

>> Vaha na derbiju, a Maksimirom već kola 'mastan vic'...

"Po službenoj dužnosti morao sam događaj prijaviti policiji, koja je napravila uviđaj, jer je riječ o velikoj materijalnoj šteti", kazao je direktor stadiona Miljenko Sakoman.

Potpuno je uništeno oko 800 sjedalica, no još je veliki broj koje imaju djelomična oštećenja, pa će na kraju biti preko 1.000 neupotrebljivih.

Ima uništenih sjedalica i na sjevernoj tribini, no radi se o znatno manjem broju. Baklje koje su bačene s te tribine uništile su metalne konstrukcije za oglašavanje uz koje su bili smješteni fotoreporteri. Šteta se vidi i na samom travnjaku koji su oštetile tri bačene baklje.

Čačić: Kakav je to nogomet kad su Sharbini i Gabrić bekovi

Rasploženje trenera Dinama sigurno ne bi bilo tako dobro da nije pobijedio Hajduk. I to drugi put ove sezone, prvo je slavio nad Lokomotivom

"S dva različita kluba pobijedio sam i Dinamo u sezoni 1993/94. s Dubravom i Inkerom", veli Čačić.

Nije mu se svidjelo kako je Hajduk igrao.

"S deset su igrača bili otraga. Požalio mi se Vrsaljko da ne zna što da radi, da Sharbini čuva njega, umjesto da je obrnuto. Pa Sharbini i Gabrić bili su im prvi bekovi."

Čačić je ponudio i zanimljivo razmišljanje o jedanaestercu.

"Sudac je bio na tri metra od događaja. Potom, u Zagrebu nema više Martićevih zvončića da bi Krstanovića pogodio "šrapnel", Ivan je zdrav, nema padavicu, uredno je prošao liječnički pregled. A ako je tako dobro odglumio, pa za dobru glumu dobiva se Oscar. Alispahić i Krstanović bili su pun pogodak s klupe."

"Alispahić je naš najučinkovitiji igrač na proljeće. A Krstanoviću očito ne smeta kad ulazi s klupe, ušao je protiv Karlovca, Lučkog i sad protiv Hajduka i svaki put zabio", pričao je među ostalim Čačić čiji Dinamo još ne igra bajno.

"Znam da sam obećao kako ćete gledati veseli, razigrani, lepršavi Dinamo na proljeće. Ide na bolje, dižemo svakom utakmicom, a proljeće kalendarski još nije nastupilo. No, moj je san europsko proljeće."

Očito mislite dugo biti trener Dinama?

"Hahaha, barem do priprema u Međugorju." (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati