Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Debitirao El Soudani

Dinamo pobijedio Cicine Irance: Sjajan gol Halilovića!

Golovima Šime Vrsaljka i Alena Halilovića Dinamo je pobijedio iranski Sepahan sa 2:0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je u trećoj pripremnoj utakmici u Sloveniji pobijedio sa 2:0 iranski Sepahan, koji vodi hrvatski stručnjak Zlatko Kranjčar, a golove su postigli Šime Vrsaljko i Alen Halilović!

U „modrom“ dresu debitirao El Soudani, novo Dinamovo pojačanje pristiglo iz portugalske Vitorije. Alžirski reprezentativac odigrao je 47 minuta.

Vrsljako je udarcem glavom doveo Dinamo u vodstvo u 36. minuti nakon kornera kojeg je izveo Sammir. Do kornera je došlo nakon što je Junior Fernandes škaricama sjajno pucao, a iranski golman loptu je odbio preko grede.

Konačnih 2:0 postavio je mlađahni Alen Halilović pred kraj utakmice. „Modri dragulj“ nanizao je trojicu igrača u solo prodoru, a potom je s ruba šesnaesterca preciznim udarcem pogodio malu mrežicu protivničkih vrata.

"Naravno da mi je drago zbog pogotka, no najvažnije je da mi sve bolje igramo i dižemo se u formi. Što se tiče gola, htio bih naglasiti kako ga posvećujem svom velikom prijatelju Zvonku Pamiću", kazao je Halilović nakon utakmice, a prenosi službena web stranica Dinama.

Halilović je u igru ušao u drugom dijelu utakmice kada je trener Kruno Jurčić napravio poslovičnu rotaciju igrača.
Dinamo je bio bolji tijekom cijele utakmice, imao je nekoliko odličnih prigoda, dok je Sepahan tek jednom opasno zaprijetio nakon što se bivši napadač Zagreba i Rijeke Radomir Đalović sjurio u šesnaesterac Dinama i nakon duela s Vrsaljkom pao na travnjak. Iranci su tražili jedanaesterac, no sudac je pokazao da se igra dalje.

Početni sastav Dinama:

Migliore, Vrsaljko, Addy, Šimunić, Ibanez - Ademi, Husejinović, Sammir, Fernandes - Kramarić, Soudani.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider