Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čačić o Sammiru

Dinamo opet odlazi iz Zagreba: 'Ne može biti lošije nego ovdje'

Zbog loših vremenskih uvjeta u Zagrebu, Dinamo će pripreme nastaviti u Rovinju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan uoči odlaska u Rovinj, pred novinare je stao Ante Čačić. Govorio je o pripremama koje su 'modri' odradili u Portugalu. Kao uvod je otkrio kako se na današnjem treningu Tonel požalio na zatezanje u zadnjoj loži.

''Lokomotiva je upravo završila svoje pripreme u Rovinju i stoga imamo informaciju iz prve ruke o stanjima terena, temperaturi i svemu ostalome Kako bilo, ne može biti lošije nego ovdje u Zagrebu'', zaključio je Čačić koji u Rovinj vodi 23 igrača.

''Jako sam zadovoljan načinom kako smo se pripremali, reakcijom koju sam vidio među igračima, atmosferom u momčadi... U razdoblju iza nas nije bilo nijednog iščašenog ponašanja koje bi zahtijevalo kaznu ili opomenu, igrači su sjajno radili na treninzima'', rekao je Čačić.

''Igrači koji su imali problema s ozljedama u Zagreb su se vratili zdraviji nego što su došli ondje. Raduje me što nam se pridružio i Bišćan, Pivarić koji je došao iz Lokomotive također se nameće... Iako, nezgodno mi je pričati o imenima. Najvažnije mi je da svi pojedinci što više pridonesu cijeloj momčadi i da dovedemo igru na viši nivo'', kaže strateg Modrih.

Kakva je situacija s Rukavinom i Sammirom?

''Ante zbog ozljede nije mogao iskoristiti pripreme i to me jako brine. Razlog tome su nalazi koji govore kako je sve u redu, no unatoč tome, Rukavina osjeća zatezanje u zadnjoj loži. Ako tome pridodamo i nekakvu psihičku blokadu i strah od daljnje ozljede ukoliko jače "pritisne" na utakmici, jasno je da situacija nije baš bajna.''

''Sammir je na prošloj utakmici u Portugalu igrao 50 minuta i pokazao je da je spreman. Koncentriran je i ima veliku želju da pokaže što bolju igru. Sve u svemu, zadovoljan sam njegovom reakcijom na pripremama.

Nastavi čitati

Nastavi čitati