Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I Krle na Kantridi

Dinamo još jednog igrača prodao u Rijeku!

Ivan Krstanović novi je napadač Rijeke, objavila je službena stranica kluba s Maksimira.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nastavljeno je 'humano preseljenje' s Maksimira na Kantridu. Ivan Krstanović peti je igrač koji je stigao u Rijeku ovog ljeta iz maksimirskog jata koje ima podružnicu na Kajzerici. Ivan Tomečak, Nikola Pokrivač i Ivan Krstanović stigli su iz Dinama, a Mate Maleš i Ivan Boras iz Lokomotive.

Krstanoviću je propao transfer u Sheffield, ako je to uopće ikada bilo ozbiljno, a na Kantridi bi se trebao u napadu pridružiti prvom strijelacu HNL-a prošle sezone Leonu Benku, pa Tadiću, Čulini i ostalima.

Ivan Krstanović stigao je u Dinamo prije dvije godine iz Zagreba kao prvi strijelac HNL-a. Na Maksimiru će ostati upamćen kao strijelac jedinog pogotka Modrih u Ligi prvaka prošle sezone. Golom s bijele točke Dinamu je donio jedini bod u dvije godine igranja u Ligi prvaka.

''Doveli smo tri napadača u ovom prijelaznom roku tako da imamo stvarno puno rješenja u napadu. Krstanović je, možemo tako tako reći, cijelo ljeto na odlasku i bilo je samo pitanje gdje, a sada smo i to riješili. Hvala mu za golove koje je zabio za Dinamo i želimo mu sreću u nastavku karijere'', poručio je Zoran Mamić za službenu stranicu kluba.

Prije ovoljetnog gustog prometa na autocesti Zagreb - Rijeka, na Kantridu je stigao i Mehmed Alispahić. Mnogi su iza ovih transfera vidjeli neki tajni dogovor Mamića i Miškovića, no takve špekulacije Rijeka želi prekinuti na terenu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider