Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drastična promjena

Dinamo ispravlja pogrešku: Na Ligu prvaka bi mogli nikad jeftinije

Na Maksimiru su odlučili napraviti veliki korak u povratku navijača na stadion.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije 12-13 tisuća ljudi toliko loša brojka u Superkupu protiv Hajduka, no u Dinamu se nadaju kako je to tek početak povratka navijača na maksimirske tribine. Slike sablasnog praznog stadiona iz prošlogodišnje Lige prvaka nitko više ne želi gledati, a to bi se ove sezone trebalo promijeniti.

>> Prvo Vrsaljko, a onda 'wunderkindi': Maminjo i Mourinho kombiniraju!

Naravno, uvjet je da Dinamo uopće uđe u Ligu prvaka. Ostalo je na navijačima, jer ove će se sezone s godišnjim kartama moći na sve utakmice u svim natjecanjima!

A one će biti zbilja za svačiji džep. Očito su na Maksimiru napokon shvatili neke stvari. Novca im ne nedostaje i zbilja nema smisla zarađivati na navijačima kojih zapravo ni nema na tribinama.

''Ove godine prilagodili smo cijene godišnjih ulaznica vremenima u kojima živimo te smo pokušali učiniti godišnje ulaznice pristupačne svima pa će tako ove sezone godišnja ulaznica vrijediti za sve za javnost otvorene domaće utakmice GNK Dinamo u svim natjecanjima u sezoni 2013/14'', stoji na službenoj stranici kluba.

Cijene godišnjih ulaznica:

Tribina Sjever dolje 250kn
Tribina Istok 400kn
Tribina Zapad dolje 550kn

Cijene su uistinu i više nego prihvatljive. HNL, Kup i europska natjecanja koja su tek pred nama mamac su za navijače. Pogotovo nakon teško shvatljivih cijena zadnje dvije godine. Tada su primjerice, ulaznice za pojedinačne utakmice Lige prvaka koštale kao sada godišnja karta koja uključuje sve ulaznice.

Promjena je drastična, što jasno pokazuje spremnost kluba u bitci za navijače. Redovna prodaja godišnjih ulaznica započinje u srijedu, 10. srpnja na blagajni ispod zapadne tribine. Prodaja godišnjih ulaznica trajat će od 10. srpnja do 29. kolovoza (zadnji dan prodaje).

Više o svemu na službenoj stranici Dinama.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider