Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dvije glavne prepreke

Ćiro Blažević ipak NEĆE postati trener Solina

Pretposljednji klub Druge HNL u borbu za ostanak morat će bez 'trenera svih trenera'.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ćiro Blažević neće postati trener Solina. Pregovori s čelnicima kluba iz splitskog predgrađa nisu dali rezultata, iako je Ćiro niti 24 sata ranije tvrdio kako su šanse da će postati trener 70 posto.

"Nisam došao ovdje kao turist, došao sam da pokušam napraviti jedan podvig, ali evidentno je da su za to potrebni detalji koje ovaj skromni i čestiti klub trenutno nije u stanju riješiti. Najveći problem leži u činjenici da nemaju mogućnost realizirati jedne pripreme koje zahtijeva današnji moderni nogomet, a i kadar je siromašniji od onoga s kojim su igrali jesenas", izjavio je Ćiro, a prenosi Dalmacija News.

Svoje viđenje dao je i Joško Delale, predsjednik Solina...

"Mi smo oduševljeni i počašćeni što je jedan takav velikan uopće pokazao interes pomoći našem klubu i gradu. Nažalost, o financijama nismo niti razgovarali jer nam je on svojim seciranjem otvorio koje probleme imamo u infrastrukturi i igračkom kadru."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider