Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sporazumni raskid

Cibalia mu presudila: Scoria više nije trener Rijeke

Elvis Scoria više nije trener nogometaša Rijeka, priopćili su s Kantride.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Subotnji remi bez golova s Cibalijom, koji se nadovezao na prošlotjedni visoki poraz od Dinama (4:1) bio je kap koja je prelila čašu kod navijača Rijeke.

>> Cibalia iščupala bod na Kantridi, Slaven dvaput vodio i nije dobio

Tijekom utakmice s Vinkovčanima u nekoliko navrata razočarani pristalice Rijeke tražili su ostavku trenera pokličima "Scoria, odlazi", a već u nedjelju ujutro želja im je uslišana.

Rijeka i Scoria dogovorili su sporazumni raskid suradnje: "Obje strane su zaključile da je to u ovom trenutku najbolje rješenje", izjavila je glasnogovornica kluba Dajana Sloboda, a prenosi Novi list.

Riječani su zahvaljujući ulasku u klub talijanskog milijardera Gabrielea Volpija uložili veliki novac u pojačanja, 20-ak novih igrača angažirano je u ljetnom i zimskom prijelaznom roku, ali priželjkivani rezultati su izostali - iz Kupa su ispali još u rujnu od Nedelišća, a u prvenstvu su tek peti, s tri boda iz a drugoplasiranog Hajduka.

Tko će naslijediti Scoriju, znat će se kroz dan-dva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider