Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
a bili su prijatelji...

Brazilac Jo šokirao Istru: Prijetio djevojci na Fejsu pa suigračima nožem

Nogometaš Istre 1961 Jo bit će drastično kažnjen od strane kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilac s pulskom adresom – Josiel Alves De Oliveira, krajem ožujka je naljutio trenera Igora Pamića zbog bacanja dresa. Tada ga je Pamić potjerao iz momčadi, no cijela je situacija s problematičnim Brazilcem kulminirala u utorak kada je završio na policiji.

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila osnovanu sumnju da je 25-godišnji državljanin Brazila počinio kazneno djelo prijetnje na štetu tri osobe, piše Regional Express.

Njega se sumnjiči da je 6. svibnja u prijepodnevnim satima, u Ulici Marsovo Polje u Puli, uputio prijetnje smrću 30-godišnjaku iz Pule i 23-godišnjaku iz Metkovića. Također ga se tereti da je 5. svibnja, putem društvene mreže, slao poruke 24-godišnjakinji iz Medulina, u kojima je prijetio njoj i 30-godišnjaku iz Pule.

Spomenuti izvor piše kako se radi o Jou, a osobe kojima je prijetio su njegovi suigrači Borislav Pilipović i Jure Obšivač. Njegov dosadašnji prijatelj Pilipović je pozvao policiju, navodno zbog prijetnji nožem. Klub je najavio drastičnu kaznu protiv brazilskog nogometaša.

"Dosad smo trpjeli njegove ispade zbog klupskih interesa, ali ja više ne mogu trpjeti takve stvari. Klub uvijek mora biti iznad pojedinca, ma kako se on zvao" izjavio je novinarima trener Istre 1961 Igor Pamić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider