Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Policija okružila zgradu

Neredi u Mostaru: Boysi napali policiju, privedeni i deportirani!

U noći s petka na subotu u Mostaru su se dogode nemile scene.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Dinama u subotu su u rano poslijepodne igrali prijateljsku utakmicu u Širokom Brijegu, a puno prije toga u Hercegovinu su stigli neki njihovi pristaše, nimalo prijateljski nastrojeni.

Naime, oko 02.30 sati na Španjolskom trgu dogodio se incident kojemu je prethodilo narušavanje javnog reda i mira od veće skupine ljudi. Nakon što je na mjesto stigla policijska patrola, izgrednici su ih napali te je jedan policajac zadobio lakše ozljede, a jedna je osoba privedena u službene prostorije policije, piše portal Poskok.info.

Policajci su ustanovili da se radi o pripadnicima Bad Blue Boysa koji su se udaljili i smjestili u jedan privatni stan u Splitskoj ulici. Policija je nakon toga okružila zgradu u kojoj se nalazi stan, koji je navodno bio iznajmljen. Vlasnik je ubrzo pozvan, a kad je stigao, policija je zajedno s njim u zoru upala u stan, gdje su ustvrdili da su unutra izgrednici s početka priče.

Bilo ih je 11, svi su privedeni i deportirani iz BiH u Hrvatsku, zajedno sa "suborcem" koji je priveden još ispred noćnog kluba.

Tužna je ovo uvertira u nedjeljni program prijateljskih utakmica u Hercegovini, kada isti dan igrati i Dinamo i Hajduk, i to u krugu od 10-ak kilometara (Čapljina - Gabela).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider