Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jurčić najavio promjene

Nova nula Dinama: Boysi vrijeđali Mamića, Hercegovci ih izviždali!

"Prisiljen sam nešto mijenjati već za utakmicu s Osijekom", najavio je Jurčić nakon blijede partije u Širokom Brijegu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Široki Brijeg uspio je zaustaviti sve nalete momčadi Krune Jurčića, koji je nakon utakmice najavio promjene:

"Ne možemo više doći u Hercegovinu i računati na sigurnu pobjedu. Ako je Široki Brijeg uvijek ovakav, može uspješno igrati i u Europi. Bila je ovo prava čvrsta, gotovo prvenstvena utakmica, koju sam bio zamislio kao generalku, ali sam prisiljen mijenjati nešto za susret s Osijekom."

Dinamo je igrao u sastavu: Kelava - Vrsaljko, Jedvaj, Šimunić, Ibanez - Leko, Ademi - Tomečak, Sammir, Čop - Krstanović.

Inače, u sadržajnom prvom poluvremenu bilo je svega osim pogodaka, dok je drugo bilo puno slabije. U prvom poluvremenu dobre šanse za Dinamo imali su Krstanović i Čop, no sve je prošlo bez promjene rezultata, a u drugih 45 minuta jedinu opasniju šansu imao je Pivarić. Kelava je pak u nekoliko situacija spašavao svoja vrata.

Dodajmo kako su u 18. minuti Bad Blue Boysi pogrdno su skandirali Zdravku Mamiću, na što su ostali gledatelji žestoko reagirali i izviždali.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider