Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Isprika navijačima i klubu

'Bijeli' još u šoku: 'Nismo vjerovali što se dogodilo, to je jako ružno izgleda'

Nakon teškog poraza od Dinama, rijetko tko od igrača Hajduka je bio raspoložen za davanje izjava…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrabrost su skupili kapetan Mario Maloča i Goran Jozinović, koji su izašli pred novinare i pokušali objasniti što se to dogodilo na Maksimiru.

>> Lijepa gesta na derbiju Dinama i Hajduka: Markova nezaboravna noć

>> Hajdukovci utučeni: 'U šoku smo, ovo će nam obilježiti karijere'

''Nisu oni toliko kvalitetniji od nas. Jednostavno im se sve poklopilo, sve im je polazilo za nogom, a nama ništa. Ovo nije prava slika Hajduka. Istina je da su nas nadigrali u svim segmentima igre i zasluženo slavili'', rekao je Maloča te nastavio:

''Još smo u šoku, ovo nas je pogodilo. Nakon utakmice nismo vjerovali da se to dogodilo. Sada moramo skupiti snage i okrenuti se Zadru da pokažemo kako je ovo bio samo loš dan.''

Dinamo je praktično riješio pitanje polufinalista Kupa, jer teško hajduk može do takvog rezultata u uzvratu. Rekli bi nemoguća misija…

''Nakon ovakvog rezultata ne možemo govoriti da ćemo proći u polufinale, ali sigurno ćemo dati sve od sebe pred svojim navijačima u zadnjoj utakmici polusezone'', izjavio je kapetan 'bijelih'.

''Ispričavam se svim navijačima i ljudima u klubu. Teško je reći nešto pametno nakon ovog'', rekao je Jozinović te nadodao:

''Drugi pogodak nas je presjekao, primili smo ga iz ničega i više nije bilo povratka. Njime je sve polazilo za nogom, a kod nas se uvukao strah. Jako ružno zvuči i izgleda ovaj poraz.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider