Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još sitni detalji

Transfer dogovoren, ne i potvrđen: Halilović milimetrima od Barce!

Barcelona je u Zagreb poslala čovjeka zaduženog za struku Raula Sanllehija koji je pregovarao sa Zoranom i Zdravkom Mamićem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Zagrebu su oko prelaska Alena Halilovića u Barcelonu pregovarali Zoran Mamić i Raul Sanllehi. Razgovori su trajali čitavo poslijepodne, dogovoreno je kako će na ljeto Alen Halilović prijeći u Barcelonu, a do konačne realizacije posla ostalo je još samo dogovoriti dinamiku isplate odštetnog iznosa, koji će navodno biti 15 milijuna eura.

Prema izvorima bliskima klubu iz Maksimira, Dinamo traži pet 10 milijuna eura odmah i pet u bonusima kroz godine koje će uslijediti, dok Katalonci žele završiti transfer obrnutim scenarijem.

Dinamov junak čvrsto na zemlji; Mamić: 'Zaslužuje pozornost cijelog svijeta'

Rijeka imala 2:0, Halilović odigrao utakmicu života i s dva gola spasio Dinamo

Dvojac je viđen kako izlazi iz jednog zagrebačkog hotela, a predstavnik Barcelone navodno je već sve dogovorio s obitelji mladog nogometaša Dinama.

Katalonski dnevnik El Mundo Deportivo još jutros je pisao kako neće doći do susreta i sa Zdravkom Mamićem koji je otputovao u Madrid. Spominju ga u kontekstu agenta Luke Modrića i Ivana Rakitića?!

Također, pišu i kako čelnik Dinama odlaskom u Madrid pokušava dignuti cijenu Haliloviću za kojeg Barca navodno nudi šest do osam milijuna eura.

Ide li Alen Halilović u Barcelonu?

Ukupno glasova:

El Mundo Deportivo otkrio je kako je dobio službenu potvrdu od čelnih ljudi katalonskog kluba da su zainteresirani za Halilovića te da ga žele vidjeti u svojem klubu već sljedeće sezone.

Ideja je Barcelone da Halilovića što brže adaptira svojem sustavu i filozofiji igre kroz svoju B momčad, a prvoj momčadi isprva bi se pridruživao po potrebi. Upravo je to pitanje najveći kamen smutnje u pregovorima, jer Halilovićeva obitelj želi da on bude stalno s prvom momčadi, ističe El Mundo Deportivo te dodaje kako Dinamov tinejdžer ima ponude velikih klubova iz Engleske i njemačkog Bayerna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider