Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Druga momčad Dinama'

Bačena rukavica s Maksimira: 'Htio si nas, dobio si nas!'

Sljedećeg mjeseca dva naša najveća stadiona vidjet će dvije utakmice finala Kupa između Hajduka i Lokomotive.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kad već ne može s Dinamom, Hajduk bitke vodi s Lokomotivom za koju će većina reći da je 'druga momčad Modrih'. U prvenstvu se bore za drugu poziciju, a sada su izborili i finale Hrvatskog kupa.

>> Hajduk teškom mukom do finala Kupa, povijesni uspjeh Lokomotive!

Hajduk je jedva uspio proći Slaven Belupo iako su iz Koprivnice donijeli veliki rezultat (1:2). Gosti su sinoć na Poljudu iznenadili Splićane i mogu žaliti što je bilo tek 1:1. S druge strane, Lokomotiva je uvjerljivo pobijedila Cibaliju s 3:0 i tako jasno dala do znanja Hajduku da oni žele u zrak podići Rabuzinovo sunce.

''Svi ćemo se mobilizirati kako bi donijeli Kup. Znamo da neće biti lako'', svjestan je Mišo Krstičević koji je već najavio fiinale:

''Lokomotiva je praktički druga momčad Dinama. Svi su iz njihove škole i imaju puno kvalitetnih igrača.''

Hajduk je do trofeja zadnji put došao prije tri godine. Tada su Kup podigli u Šibeniku. Nakon sutrašnjeg ždrijeba znat će se gdje će se igrati 8. i 22. svibnja.

Trener Hajduka prije uzvratnih utakmica polufinala rekao je kako se nada Lokomotivi u finalu. To će očito koristiti Tomislav Ivković u motiviranju svojih igrača s kojim je već počeo nakon sinoćnje pobjede.

''Mišo Krstićević nas je želio i sad nas je dobio. Neka sada misli o nama. Mi smo jedino htjeli u finale i presretan sam što sam trener ove momčadi'', rekao je trener Lokomotive Tomo Ivković.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider