Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
poslao i video

Žene će biti oduševljene: Evo gdje je bio Ronaldo dok se Real mučio

Cristiano Ronaldo nije sudjelovao u posljednjoj utakmici Reala Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Sterilni' Real, kako su ga neki prozvali zbog čak četiri od sedam pripremnih utakmica bez postignutog pogotka, nije onaj pravi jer tamo nema Cristiana Ronalda. Iako je Gareth Bale od Rafe Beniteza dobio 'šerifske' ovlasti na pripremnim utakmica, kada nema Ronalda onda to nije to. Pokazalo se to i u Norveškoj gdje je Real odigrao 0:0 sa slabašnom Valerangom iako su u momčadi bili Bale, James, Modrić, Jese, kasnije i Kroos.

A gdje je bio Portugalac, najbolji igrač svijeta posljednje dvije godine? Dobio je odmor uoči početka sezone, a neki čak pišu kako je zadobio i lakšu ozljedu. On je slobodan dan iskoristio za druženje sa svojim sinom. Nije pratio što se događa u Norveškoj nego se kao brižan otac družio sa sinom na jezeru San Juan.

Poslao je i video, ali i fotografiju na kojoj se jasno vidi kako višak kilograma nakupljen između sezona nije nešto što se veže uz njegovo ime. Poručio je fanovima 'Sretna vam nedjelja'.

No, već u ponedjeljak je bio u kampu Reala Valdebebasu i naporno trenirao. Ako je netko sumnjao...

Pravi Real trebali bi vidjeti 18. kolovoza kada u Madrid stiže turski Galatasaray na Trofeo Bernabeu. Bit će to posljednji test momčadi Rafaela Biteza uoči početka sezona koju Real otvara 23. kolovoza kod Sporting Gijona.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider