Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Priče iz Las Vegasa

Na moćne Warriorse ne isplati se kladiti: Ulažu bogatstvo, a zarađuju "siću"

Nevjerojatne priče dolaze iz Las Vegasa gdje kladioničari na Warriorse ulažu bogatstvo, a zarađuju ''siću''.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije tajna da su Golden State Warriorsi najveći favoriti za osvajanje NBA prstena. Ionako jaka momčad pojačana Kevinom Durantom izgleda kao nerješiva enigma za sve protivnike, a to su potvrdili i u prvoj utakmici konferencijskog polufinala protiv Utah Jazza koju su dobili iako nisu bili na svojoj razini.

Koliki su favoriti u seriji protiv Jazza najbolje pokazuju priče iz Las Vegasa. Savezna država Nevada je jedna od rijetkih kockarskih oaza u SAD-u koja dopušta i klađenje na sportske događaje, a ako želite zaraditi na Warriorsima, morate biti spremni uložiti pravo bogatstvo.

Uoči početka serije jedna je kladionica zabilježila samo jednu okladu na prolazak Warriorsa. Igrač je uložio čak 50.000 dolara na pobjedu Warriorsa u polufinalu, a mogući dobitak je samo 500 dolara! Rizik je uistinu minimalan, ali takav je i dobitak koji samo potvrđuje koliko su moćni Warriorsi.

Druga kladionica zabilježila je uplatu od čak 576.000 dolara na pobjedu Warriorsa u prvoj utakmici, a ona je igraču donijela, s obzirom na uloženo, vrlo skromnih 36.000 dolara. Zanimljivo, oko 90 posto igrača kladilo se na prolazak Jazza jer se nadaju velikom profitu u slučaju iznenađenja. Najveći zabilježeni ulog je 200 dolara koji donosi mogući dobitak od 4.000.

Zabilježen je i slučaj ''ziheraša'' koji je uložio 200 dolara na prolazak Warriorsa s dobitkom od zanemarivih 2,85 dolara. Koeficijenti na Warriorse u ovoj seriji toliko su mali da se čak ni Floydu Mayweatheru, koji je poznat po ulaganjima milijuna dolara na kladionici, ne isplati kladiti na njih.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider