Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Šuška se, šuška

Vonn se vratila u SAD privatnim zrakoplovom Tigera Woodsa?

Popularna američka skijašica Lindsey Vonn, četverostruka ukupna pobjednica Svjetskog kupa, nakon teške ozljede na Svjetskom prvenstvu u Schladmingu vratila se kući s privatnim zrakoplovom golfera Tigera Woodsa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Takvu informaciju nude mediji koji prate svaki korak slavnih osoba, a pogotovo kada su u pitanju dvoje slavnih sportaša koji su navodno u ljubavnoj vezi.

Oboje su rastavljeni, njoj je 28, a njemu 37 godina. Neki mediji tvrde da su u vezi već devet mjeseci, a neki da je njihova romansa započela u studenome prošle godine. Tada je bilo objavljeno da će se Lindsey Vonn rastati od supruga Thomasa, s kojim je bila u braku nešto više od četiri godine. Proces njihove rastave bio je završen u siječnju. Američka skijašica tvrdi da su ona i slavni golfer samo prijatelji.

Četverostruka pobjednica Svjetskog kupa je nastradala već prvog dana Svjetskog prvenstva u austrijskom Schladmingu. Prilikom pada u super G-u zadobila je puknuće prednjeg i medijalnog križnog ligamenta u desnom koljenu, te prijelom kosti u predjelu potkoljenice. Helikopterom je bila prevezena u obližnju bolnicu iz koje je bila otpuštena u utorak.

Vjeruje se kako je očekuje osam mjeseci rehabilitacije, što dovodi u pitanje nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju iduće godine.

"Vrlo sam zahvalna svim navijačima na iskazanoj podršci, koja mi je pomogla da ostanem pozitivna. Uvjeravam vas da ću raditi najnapornije što mogu kako bih mogla predstavljati svoju zemlju iduće godine na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju", priopćila je Lindsey Vonn putem priopćenja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider