Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ove pokrete niste još vidjeli

VIDEO Nove snimke s Ronaldove zabave: Plesao, pjevao, čak i 'twerkao'

Na španjolskim je medijima osvanula kompletna snimka sa zabave Cristiana Ronalda prilikom proslave 30. rođendana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, sama zabava izazvala je buru reakcija kod medija, navijača, pa čak i uprave kluba koja je prema prvim informacijama već kaznila Jamesa Rodrigueza i Samija Khediru koji su prisustvovali toj zabavi, iako su bili ozlijeđeni i trebali su kod kuće mirovati. Luka Modrić izbjegao je kaznu jer se došao ispričati odmah jutro poslije.

Razlog je taj što je Portugalac proslavio svoj rođendan istu večer (tri sata nakon utakmice) kada je njegov Real Madrid teško poražen u gradskom derbiju od Atletico Madrida 4:0.

Navijači su mu zamjerili što je toliko burno proslavio rođendan, bio nasmijan od uha do uha, a samo tri sata ranije u 90 minuta utakmice nije uputio nijedan udarac u okvir gola suparnika.

Bizarno je što je Cristiano Ronaldo dozvolio toliki broj kamera i fotoaparata na svojoj zabavi, pa je sada logično da se razno razne video snimke objavljuju na internetu.

Ova je posebno zabavna s obzirom da se na njoj vidi da je portugalski napadač evidentno pod utjecajem alkohola, te se maksimalno opustio plešući i pjevajući na pozornici s kolumbijskim izvođačem Kevinom Roldanom.

Zanimljivo, Ronaldo je inače isključivo protiv alkohola i ne konzumira ga, no na snimci je jasno da si je ipak dao oduška na okrugli 30. rođendan.

U jednom je trenutku čak 'twerkao' stražnjicom, zajedno s još jednim muškarcem na pozornici, pridržavajući se jednom rukom za pod jer je, vjerojatno od utjecaja alkohola, bio nestabilan na nogama.   

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider