Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nedavno posjetio papu

VIDEO: Legendarni Maradona se potukao u Dubrovniku!

Diego Armando Maradona bio je sudionik incidenta u Dubrovniku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posjet Diega Maradone Dubrovniku bit će, nažalost, zapamćen po incidentu koji se dogodio u ranim jutarnjim satima u nedjelju. Nakon izlaska iz noćnog kluba u Revelinu izbio je incident između Maradone i nepoznatog muškarca koji se, kako tvrde svjedoci,  htio fotografirati s legendarnim Argentincem.

Neslužbeno doznajemo kako je Maradona spremno davao autograme fanovima te večeri, no alkohol je kod jednog takvog zahtjeva učinio svoje. Okupljeni su razdvajali Maradonu od spomenutog muškarca i spriječili teži sukob.

Iz PU dubrovačko-neretvanske priopćili su kako intervencije zbog narušavanja reda i mira intervencije nije bilo, no policija je bila na mjestu događaja.

To je samo jedan u podužem nizu incidenata Maradone. Nedavno je ošamario TV reportera jer je navodno namignuo njegovoj djevojci.

Recimo i kako je ponajbolji nogometaš u povijesti prije dolaska u Dubrovnik u Rimu odigrao "Utakmicu mira" za mirno rješenje sukoba u Gazi te posjetio papu Franju, njegovog sunarodnjaka i velikog nogometnog navijača.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider