Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vuji nije prvi put

Vujović i Mandalinić proveli dan u Remetincu

Veselin Vujović i Stipe Mandalinić jučer su bili gosti zatvora u Remetincu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, zatvorenici svaki mjesec imaju pravo poželjeti da im netko od javnih osoba dođe u goste. Ovoga puta su se odlučili za zagrebaše. Nakon što ih je dočekao upravitelj zatvora, Vujović i Mandalinić išli su u kraći obilazak zatvora, a onda su razgovarali sa stotinjak zatvorenika, većinom mladih ljudi.

''Pa recimo da već imam nekog iskustva kada je riječ o ovakvom tipu posjeta. Bio sam tako gost jednog zatvora kao igrač Metaloplastike, ali i Barcelone. Nego, ono što me posebno iznenadilo jest koliko ti dečki znaju o rukometu. Bilo je tu i nekih taktičkih pitanja o igri hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Poljskoj. Poslije sam čuo da je jedan od onih koji je postavljao najviše pitanja bivši rukometaš koji uskoro izlazi'', rekao je Veselin Vujović, koji je u sat vremena nekoliko puta uspio svojim anegdotama nasmijati zatvorenike.

''Nadam se da smo im svojim dolaskom malo razbili svakodnevicu'', istaknuo je Vuja.

Stipe Mandalinić pričao je o počecima svoje karijere.

''Imam osjećaj da mi se sve dogodilo jako brzo, dolazak u Karlovac, pa u PPD Zagreb, pa poziv u reprezentaciju i igranje na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj 2013. godine. Sve mi je bio kao san, kao bajka, a onda se dogodila ozljeda koja me brzo spustila na zemlju. Kada sam se drugi put ozlijedio, mislio sam da je gotovo s mojim rukometom. Onda sam si rekao da ne smijem odustati, da se moram boriti do kraja. I evo me, opet sam tu, na parketu, među svojim dečkima'', istaknuo je Mandalinić, koji je ovih dana opet dobio poziv za igranje u reprezentaciji.

Na kraju su Vujović i Mandalinić poklonili ustanovi dres PPD Zagreba s potpisima svih igrača koji će biti izložen u sobi sa sastanke.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider