Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Uočio ga svjedok Camorri

Teške optužbe: Balotelli 2010. godine u Napulju 'dilao' drogu?

Svjedok na suđenju talijanskoj kriminalističkoj organizaciji Camorri izjavio je u četvrtak pred sudom da je 2010. godine uočio talijanskog nogometnog reprezentativca Marija Balotellija kako "dila" drogu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"U lipnju 2010. godine, u okrugu Scampia u Napulju, vidio sam Balotellija kako iz zabave pokušava prodati drogu jednom od klijenata", bile su riječi neimenovanog svjedoka.

Ubrzo se, kada je vijest dospjela na naslovnice svih svjetskih medija, putem profila društvene mreže Twitter oglasio i sam Balotelli:

"Ha, sad sam i diler! Sramotno kako se moje ime provlači po medijima!", napisao je kontroverzni talijanski reprezentativac.

Vijest je procurila svega nekoliko sati prije zakazane konferencije za novinare talijanskog izbornika Cesarea Prandellija, koji je stao u obranu svog napadača.

''Mario je svoje rekao i tu se nema što dodati. To je tema koja me ne zanima previše. Pitajte ga sami kad ga vidite. Za mene je jedino bitno ono što mi on kaže u četiri oka'', zaključio je Prandelli, dan uoči prijateljske utakmice protiv San Marina. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider