Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pa predložio sastanak

Tenisač optužen za pedofiliju: Slao mailom vlastite nage fotografije!

Pierre-Ludovic Duclos, 27-godišnji kanadski tenisač i trenutačno 610. igrač sa svjetske ATP ljestvice, optužen je po svim točkama optužnice za pedofiliju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tenisač koji je još prošle godine bio 229. na svijetu optužen je zbog namjere i provedene ideje da se sastane s 13-godišnjom djevojčicom, te da se s njom upusti u seksualni odnos.

Duclos je u četvrtak uhićen, ali je uz jamčevinu od 33.000 američkih dolara pušten da se brani sa slobode. Inače, floridska policija je poslala priopćenje po kojem je Duclos slao vlastite nage fotografije (svog spolovila i slično) djevojčici putem maila, te je predložio sastanak koji bi "kulminirao" seksualnim odnosom.

Inače, Duclos je uhićen na Floridi i sve dok traje proces protiv njega neće kraj sebe imati putovnicu, te ne smije napuštati Floridu. Isto tako, striktno je naglašeno da ne smije stupiti u kontakt s niti jednom osobom mlađom od 16 godina. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider