Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Varane se čudio

Tajanstvena tekućina: Što je to Ronaldo popio za smirenje u Dortmundu?

Cristiano Ronaldo drhtao je na Westfalenu zajedno s Carlom Ancelottijem do posljednjeg sučevog zvižduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ronaldo je odgledao utakmicu s klupe zbog ozljede lijevog koljena. Nakon drugog pogotka Marca Reusa koji doveo Borussiju Dortmund na prag senzacije, Ronaldo je ljutito reagirao, pravio je grimase i gestikulirao rukama. Izgledalo je kao da će svaki čas uskočiti u teren. Portugalac se smirio otpivši gutljaj tajanstveni tekućine iz potpuno bijele konzerve koja nije imala nikakvih oznaka, što znači da proizvođač nije među sponzorima Uefe i Lige prvaka.

Pogledajte reakciju šokiranog Ronalda nakon drugog gola Borussije!

Raphael Varane sjedio je do Ronalda i sa znatiželjom pratio što to pije njegov suigrač. Napravio je začuđeno lice kada mu je Ronaldo izbliza pokazao konzervu i pojasnio o čemu se radi. Ne znamo što mu je rekao, ali tekućina je očigledno blagotvorno djelovala na Ronaldovo raspoloženje. Ovim potezom Ronaldo je pokazao da ima smisla i za marketing.

Real je jedva sačuvao prednost iz Madrida te se plasirao u polufinale Lige prvaka, gdje će Ronaldo imati priliku postaviti novi rekord po broju postignutih pogodaka u jednoj sezoni Lige prvaka. Trenutačno je na brojci 14 i dijeli rekord s Lionelom Messijem i Altafinijem.

Heroj Reala u Dortmundu bio je Iker Casillas koji je s nekoliko odličnih intervencija u finišu utakmice spriječio veliku senzaciju. Casillas je pojasnio što Ronaldo znači za momčad Real.

„Nakon prve utakmice bilo je jasno da nas očekuje nezgodna utakmica u Dortmundu. Prvo, zbog lude atmosfere na ovom stadionu i publike koja nosi i motivira svoju momčad do krajnjih granica. Drugo, zbog činjenice da nismo mogli računati na pomoć našeg najvažnije igrača Cristiana Ronalda. Neki kažu da je Ronaldo 80 posto naše momčadi, a ja ću reći da on radi razliku u teškim situacijama i stoga je jasno da nam je puno nedostajao“, kazao je Casillas nakon utakmice.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider