Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Htio je uskočiti u teren

Pogledajte reakciju šokiranog Ronalda nakon drugog gola Borussije!

Real Madrid opasno je živio u Dortmundu do posljednjeg sučevog zvižduka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Malo je nedostajalo da Borussia nadoknadi tri gola zaostatka iz Madrida i plasira se u polufinale Lige prvaka. Što je sve na Westfalenu ispromašivao Henrik Mhitarijan spada u rubriku vjerovali ili ne. Armenac je i u Madridu imao nekoliko izvrsnih šansi, u dvije utakmice mogao je zabiti barem četiri-pet golova, a nije zabio nijedan.

Real preživio kalvariju u Dortmundu: Mhitarjan tragičar Borussije!

Ludilo u Londonu: Demba Ba spasitelj Chelseaja i Mourinha!

Nakon što Angel Di Maria nije iskoristio jedanaesterac na otvaranju utakmice, Marco Reus, daleko najbolji igrač Borussije, postigao je dva pogotka u razmaku od 13 minuta (24, 37). Kod drugog pogotka kamere su uhvatile šokiranog Cristiana Ronalda koji je sjedio na klupi zbog problema s patelom lijevog koljena.


Champions League - Tuesday 08/04/2014 - Summary... by TotallyOffside

Ronaldo nije mogao vjerovati što se događa njegovim suigračima, grimasom lica i gestikulacijama rukama pokazao je da bi najradije uskočio na teren, no Carlo Ancelotti nije posegao za svojim najboljim igračem.

Zamalo ga je ta odluka skupo stajala. Da je Real kojim slučajem ispao, nije teško pretpostaviti što bi se dogodilo s Talijanom na kraju sezone. Real i Ancelotti nekako su „preživjeli“ Dortmund, no trenutačna forma „kraljeva“ nije blistava. U polufinalu će morati odigrati znatno bolje ako žele ostati u igri za „decimu“. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider