Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"kratak fitilj"

Ružna strana Lea Messija: Pljuje, davi i udara suparnike

Messi nije sklon čestim incidentima, ali kada uđe u okršaj s nekime, onda to odradi "pošteno"...

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi poznat je kao tihi tip. Rijetko kad ulazi u bilo kakve sukobe i još rijeđe vrijeđa druge nogometaše iz ovog ili onog razloga. Međutim, sve je to napravio nakon utakmice Manchester Cityja i njegove Barcelone, koju je engleski klub dobio s 3:1.

Prema pisanju brojnih španjolskih i engleskih medija, Messi je u tunelu imao žustriji verbalni obračun s jednim igračem Cityja, kojeg je pritom nazvao idiotom. Nije se mogao pomiriti s onim što mu je dobacio nogometaš Manchestera, pa je po objašenje krenuo u svlačionicu domaće momčadi s klupskim delegatom. U konačnici ga je smirio njegov sunarodnjak i jako dobar prijatelj Kun Agüero.

Nije to prvi, a bome ni drugi put da vidimo Messija u ovakvom izdanju. Znao je planuti i u prošlosti, a jedan od najburniji okršaja imao je s umirovljenim kapetanom hrvatske reprezentacije Darijom Srnom.

Igrala se utakmica UEFA-inog Superkupa 2009. godine kada je Messi u jednom napadu s obje ruke odgurnuo Srnu i srušio ga na travnjak. Kapetan Šahtara se podigao i krenuo glavom prema Argentincu koji se u prvi mah pokušao obraniti rukama. Messi je nakon toga spustio ruke i glavnom odgurnuo Srnu, a cijelu situaciju smirili su suigrači obiju momčadi.

Srna je samo jedan od slučajeva u kojima je Messi izgubio živce. Argentinac je 2008. godine pljunuo Dudu, francuskog stopera Yanga-Mbiwu visokog 184 centimetara je primio za vrat i odgurnuo glavom, a najviše je okršaja imao protiv Pepea, koji ga je u jednom navratu namjerno nagazio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider