Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Stvarno je pretjerao

Sve za fotografiju: Ušetao na travnjak da snimi jedanaesterac s leđa!

Savršena fotografija je nešto čemu svaku fotoreporter teži prilikom praćenja nekog događaja. Međutim, proteklog je vikenda jedan ruski "paparazzo" u toj težnji ipak pretjerao...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na utakmici ženske nogometne lige između Kubanočka i Dončanoka dosuđen je kazneni udarac, kada je fotoreporteru sinula "sjajna" ideja. Dok se igračica pripremala izvesti jedanaesterac, neimenovani čovjek ušetao se na travnjak s fotoaparatom i stalkom, pokušao ga namjestiti na nekih 25 metara od gola kako bi s leđa snimio izvođenje kaznenog udarca. Međutim u tome ga je spriječila sutkinja koja ga je potjerala na svoje pravo mjesto – izvan granica igrališta.

Ostaje pitanje da li se fotoreporter odlučio za ovaj potez jer se u potpunosti ne razumije u nogomet ili iz razloga jer ni najmanje ne poštuje ženski nogomet, pa smatra da je u redu hodati travnjakom s fotografskom opremom dok traje utakmica. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider