Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
bilo mu prevruće

VIDEO Slaven Bilić nastavlja oduševljavati svojim potezima

West Ham Slavena Bilića već četvrtu utakmicu zaredom remizira nakon što je u jednom trenutku utakmice vodio...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić nije ni šesti put zaredom uspio doći do pobjede, a već četvrti put zaredom u prvenstvu West Ham je remizirao nakon vodstva, što je više nego jasno dovelo našeg bivšeg izbornika do ludila i to je pokazao na više nego simpatičan način.

Kako i ne bi, od toga četiri posljednja remija, čak triput je bilo 2:2, baš kao i sad s Leicesterom. No veći dio utakmice nije se činilo da bi "čekićari" mogli do preokreta kod 0:1.

Ipak, kad je Vardy pocrvenio u 56. minuti, apetiti West Hama su porasli i nakon mnogo pokušaja, domaćin je slomljen u kratkom vremenu. U 84. je s bijele točke zabio Carroll, a u 86. sjajnim udarcem trese mrežu Cresswell. No u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Carroll naivno ulazio tijelom u protivnika i poklanja jedanaesterac Leicesteru. Vrijedan jednog boda.

No to sve se već zna, kroz cijeli dan se podsjećamo na taj susret, u kojem su "lisice" propustile prvu meč loptu. Ono što je sad možda zanimljivije jest odnos Slavena Bilića sa četvrtim sucem.

Kod 0:1 nije znao kamo bi sa sakoom, bilo mu je previše vruće od potrošenih živaca tijekom utakmice, pa ga je postavio na četvrtog suca i izazvao pozitivne reakcije. Jednostavno, Bilić što god učinit odiše pozitivnom energijom i u Engleskoj je voljen. Kao što je bio voljen gdje god da je radio. Samo, nije svugdje bio i jednako cijenjen...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider