Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Fascinantna priča

Sin mu zarađuje silne milijune, on i dalje radi u gradskoj čistoći

Iz Sjedinjenih Američkih Država stiže fascinantna priča o predanosti i radišnosti oca zvijezde američkog nogometa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Usprkos tome što ima sina koji je nedavno potpisao ugovor vrijedan 56 milijuna dolara sa Seattle Seahawksima, Kevin Sherman svaki se dan diže rano ujutro na posao koji radi već više od dva desetljeća, vozač je kamiona u službi gradske čistoće Los Angelesa.

Kevinov sin, Richard, nastupio je u sinoćnjem finalu NFL lige koji je njegova momčad izgubila, no prošle sezone se okitio najvrjednijim trofejem u američkom profesionalnom sportu.

Otac profesionalnog igrača američkog nogometa u razgovor za LA Times kaže kako se svejedno svako jutro diže u 3.45 i radi za praznike kako bi imao više prekovremenih sati, tek tu i tamo uzme dan slobodnog, iako u mirovinu ulazi za 18 mjeseci. Kaže da ne želi biti na teret sinu.

„Želim dobiti dobru mirovinu i socijalno osiguranje, tako da sinu skinem jednu brigu s vrata“, ističe skromni i radišni otac zvijezde američkog nogometa. Kevinova supruga i Richardova majka, Beverley, radi u bolnici za djecu s posebnim potrebama.

„Ja i brat oduvijek smo znali što su nam prioriteti, obitelj je na prvom mjestu“, kaže Richard i dodaje kako se od roditelja naučio samodisciplini i radnim navikama.

„Prije tri godine otac je bio kod mene za Božić, a već ujutro se vratio u LA na posao“, otkriva Richard.

„Ne volim ovaj posao, tko bi ga volio, ali to sam radio cijeli život“, priznaje Kevin, koji je, da stvar bude fascinantnija, kao 14-godišnjak izgubio desno oko.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider