Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Stvarno je poseban

S njime nikad nije dosadno: Pripremite se, Balotelli će vas opet šokirati!

Mario Balotelli zaista je poseban lik, s kojim nikad nije dosadno…

Prije devet dana Balotelli je uz Pazzinija bio najzaslužniji za čudesni preokret Milana kod Cagliarija, u posljednje tri minute susreta. Međutim, utakmicu s Torinom prije tri dana Balotelli je morao propustiti zbog neprimjerene geste upućene navijačima Cagliarija. Da stvar bude bolja, Balotelli se nakon povratka s gostovanja na Sardiniji u jednom milanskom noćnom klubu potukao s poznatim talijanskim pjevačem Francescom Facchinettijem.

Milan je protiv Torina tražio pobjedu, no stiglo je još jedno razočaranje (1:1). Koliko god mušica imao u glavi, opet se pokazalo da je Milan bez Balotellija nemoćan i nikakav. Nije doduše niti s njime puno bolje, ali to je već neka druga tema…

Počevši od gostovanja u Napulju idućeg vikenda, za Milan započinje ključni period sezone, u kojem će se pokušati uzdignuti i osigurati nastup u Europi dogodine, ali i tražiti prolazak u četvrtfinale Lige prvaka preko fantastičnog Atletico Madrida.

SuperMario je uoči novih izazova odlučio promijeniti imidž. Već je 'briljirao' s raznim osebujnim frizurama, ali najnovijom kojom se sinoć pohvalio na Twitteru nadmašio je i sam sebe, opet šokiravši sve. Uostalom, pogledajte galeriju i procijenite sami...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider