Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ukrali mu curu

Ronaldo krenuo putem Casillasa: Evo tko tješi zvijezdu Reala!

Ljubavnim patnjama zvijezde Real Madrida Cristiana Ronalda i ruske manekene Irine Shayk već danima se zabavlja svjetska javnost. Puni su ih mediji, a što ćete kad se prati i čita?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ruskinja je tek prije nekoliko dana, zamislite, preko svojeg glasnogovornika službeno potvrdila raskid veze s portugalskim nogometašem (eto dokle je to došlo, op.a.), a već se šuška o novim partnerima i partnericama protagonista ove ljubavne afere.

Na listi potencijalnih Ronaldovih novih „muza“ našlo se nekoliko imena, među njima i lijepa novinarka TV Real Madrida Lucia Villalon, što znači, ako je istina, da je Ronaldo krenuo putem Ikera Casillasa, čija je djevojka također poznata španjolska novinarka.

Nema službene potvrde tko je sretnica, iako će neki reći da se možda prije radi o sretnicama, tako da može biti da su svi spekulanti u pravu, ili barem djelomično u pravu. Kako god, bila kod Ronalda u pitanju jednina ili množina, čini se da ne miruje ni lijepa Ruskinja.

Oni koji možda bolje znaju tvrde da se veza raspala zbog njezine nevjere. Navodno je pala u snažne ruke američkog glumca Dwaynea Johnsona, poznatijeg pod umjetničkim nadimkom „The Rock“, i to tijekom snimanja filma „Herkul“, gdje je spomenuti glavni lik, a Ruskinja je u istom ostvarila debi na filmskom platnu.

Dobila je pozitivne recenzije od strane „The Rocka“, blagoglagoljivo je pohvalio njezine glumačke sposobnosti, nadasve interpretaciju umjetničkog obnaživanja. Glamour magazin tvrdi da se na promociji filma mogla osjetiti kemija između bivšeg „bodybuildera i wrestlera“ i ruskog modela. Pao je i pred svima zaštitnički poljubac u čelo koji navodno nije dobro sjeo taštom Portugalcu. Slutio je Ronaldo da tu ima i puno više od običnog dima.

Ne znamo je li putena Ruskinja doista „pala pod stijenu“, ali isti magazin spekulira da se vatra rasplamsala i da je 42-godišnji glumac zapravo ukrao djevu 29-godišnjem nogometašu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider