Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bujne muze u napadu

Praznik za oči i dušu: Evo zašto brazilski talenti propadaju!

Kako napreduje brazilsko gospodarstvo tako jača i brazilska nogometna liga a uz nju i sve vrste natjecanja među brazilskim klubovima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedno od najpopularnijih natjecanja u brazilskom nogometu je izbor ljepotica državnih liga, odnosno predstavnica klubova koji nastupaju u državnim brazilskom ligama. U izboru Pauliste, elitne lige brazilske savezne države Sao Paulo, ove godine je pobijedila izvjesna Amanda Sati, muza Guaranija, kluba iz Campinasa, nekadašnjeg prvaka Brazila iz 1978., a trenutačno trećeligaša na nacionalnoj razini.

U izboru je sudjelovalo 20 raskošnih ljepotica koje su predstavljale klubove koji se natječu u Paulisti. Amanda Sati pobijedila je ispred Nathalije Abreu, predstavnice Sao Bernarda, Thaise Belmonte (Linense) i Suellen Andrade, predstavnice velikog Palmeirasa i Miss simpatije natjecanja. Miss Pauliste ima 21 godinu, visoka je 177 centimetara. Na promociji Guaranija u Serie A 2009. nesretna Amanda doživjela je nezgodu.

Igrači Guaranija svoju su muzu bacali u zrak slaveći promociju u najviši razred brazilskog nogometa, a u sveopćem slavlju Amandi je napukla podlaktica. Na sreću, ruka je brzo zarasla, a Amanda je četiri godine kasnije osvojila laskavu titulu Miss Pauliste. Pobjednica je zaradila 10.000 dolara, drugoplasirana duplo manje, a trećeplasirana tri tisućice. Miss simpatije dobila je lijepih 2000 dolara.

Neki će reći da su bujne ljepotice koje se vrte oko klubova jedan od razloga zbog čega brazilski nogomet u posljednje vrijeme ne proizvodi velike nogometaše kao nekoć. Mladi talenti imaju sve manje vremena za nogomet. Muze im očito remete koncentraciju. Pogledajte video i uživajte!!!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider