Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nova tetovaža

Pogledajte što je to Messi istetovirao na nozi

Leo Messi tetovažom je svijetu pokazao svoje oduševljenje zbog rođenja sina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mali Thiago je na svijet došao prije četiri mjeseca, a ponosni je otac dao istetovirati malene otiske njegovih dlanova te ime svog novorođenog sina. Leo Messi je to učinio u utorak kada je u Španjolskoj bio Dan očeva, a fotografije je objavila stranica njegovog fan kluba.

Nije to jedina Messijeva 'obiteljska' tetovaža. Već ima lik majke iznad lijeve lopatice, a uskoro možda osvane još koji član obitelji na njegovom tijelu.

Inače, Messi bit će središnja figura muzeja u rodnom mu gradu Rosariju...

''Riječ je o sportskom muzeju u kojem će Lionel Messi biti centralna ličnost'', rekla je za AFP gradonačelnica Rosarija Monica Fein.

Objasnila je Fein i kako će obiteljske uspomene i dragocjenosti muzeju omogućiti sam Messi, kao i da će njegovim dijelom biti i drugi proslavljeni nogometaši rodom iz Rosarija poput igrača Real Madrida Angela Di Marije.

Prema riječima Hermesa Binnera, bivšeg guvernera pokrajine Santa Fe, trebat će otprilike dvije godine do otvorenja muzeja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider