Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dolazi i u Zagreb

Za njim luduju djevojke, a njega u hladnoj Rusiji grije američki supermodel!

Nakon razvoda braka Stevena Defoura i objave romanse s izvjesnom Laurom, čini se da je još jedna zvijezda belgijske reprezentacije, koja vodi bitku s Hrvatskom za izravan odlazak na SP 2014., uplovila u nove ljubavne vode...

Do prije nekoliko mjeseci Axela Witsela viđali su s mađarskom ljepoticom Rafaellom Szabo, no čini se da je zvijezda Zenita iz Sankt Peterburga pronašla novu „zanimaciju“.

Belgijski tabloidi pišu kako je Witsel, za kojeg je Zenit platio Benfici 40 milijuna eura odštete, u vezi s 23-godišnjom američkom manekenkom Analicijom Chaves.

Tabloidi su „provalili“ zaljubljeni par kada je Amerikanka putem Twittera čestitala rođendan Witselu prilično simptomatičnom porukom: „Sretan rođendan ljubavi!“ A nogometaš je uzvratio: „Hvala ljubavi!“

Witselu nije preostalo ništa drugo nego da prizna kako ima novu partnericu.
„Zajedno smo od prosinca prošle godine. Ona je supermodel. Analicia mnogo putuje zbog poslovnih obveza, ali to nam nije problem. Trenutačno je sve u najboljem redu, kako na poslovnom tako i na privatnom planu“, ističe Witsel.

Chaves je iz Miamija, ali uskoro bi se mogla pridružiti Witselu u Sankt Peterburgu da ga grije tijekom hladnih ruskih noći.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider