Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bravo Luka!

Modrić, Ronaldo i Realove zvijezde daju podršku stradalima u poplavama!

Dok se pripremaju za finale Lige prvaka igrači Reala suosjećaju sa žrtvama katastrofalnih poplava.

Luka Modrić i Alvaro Arbeloa s treninga Reala daju podršku nesretnim ljudima u Hrvatskoj, BiH i Srbiji. Hrvatski nogometaš očito je osvijestio zvijezde Reala o događajima u regiji. Držali su natpis 'Podrška i solidarnost s ljudima u Hrvatskoj, Bosni i Srbiji'.

Arbeloa je fotografiju objavio an svom Twitter profilu i tako sa situacijom upoznao tisuće svojih fanova.

Luka Modrić po nečemu je bolji od svih sudionika finala Lige prvaka

Slavko Goluža i rukometaši posjetili poplavljena slavonska sela

Zlatan Ibrahimović uplatio novac za žrtve katastrofalnih poplava

"U mojoj zemlji je ponovo velika patnja. Slavonijo, ostani jaka. Vidimo se uskoro", poručio je Luka Modrić svima koji su nastradali tijekom katasforfalne poplave na istoku Hrvatske.

Modrić je na Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je pozvao sve da se uključe u pomoć Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Srbiji.

"Onaj koji pati najbolje razumije drugoga koji pati. Solidarnost sa susjedima u BiH i Srbiji. Ostanite jaki!", poručuje Modrić.

Nema sumnje, Luka će nakon što odradi finale Lige prvaka doći u Slavoniju i pomoći stadalima. Baš kao što je to napravio Mario Mandžukić, a nakon njega i Niko Kovač s reprezentativcima.

Podsjetimo, novac je za stradale u poplavama uplatio i Zlatan Ibrahimović, čiji su roditelji s ovog područja. (I.Š./Agencija VLM)
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider