Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Lavina reakcija

Velika zvijezda zgrozila svijet: Skandalozna izjava o homoseksualcima

Pacquiao (37), osmerostruki prvak svijeta, očito namjerava definitivno zaključiti svoju uspješnu boksačku karijeru te se upušta u političke vode.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Boksačka ikona Manny Pacquiao izazvao je zgražanje i lavinu reakcija širom svijeta usporedivši homoseksualce sa životinjama.

„Gori su od životinja“, izjavio je slavni Filipinac u intervjuu koji je dao uoči izbora za mjesto u senatu svoje domovine, a prenose britanski mediji.

Pacquiao (37), osmerostruki prvak svijeta, očito namjerava definitivno zaključiti svoju uspješnu boksačku karijeru te se upušta u političke vode.

Kada je upitan za mišljenje o homoseksualnim parovima, Pacquiao je ponudio šokirajući odgovor.
„Jeste li vidjeli da životinje imaju homoseksualne odnose? Stoga su životinje čak bolje, jer one znaju razlikovati ženku od mužjaka i obratno. Ako dopustimo da se udružuju muškarci s muškarcima te žene sa ženama, onda smo gori od životinja“, izjavio je Pacquiao u intervjuu za TV5.

Nije prvi put da se slavni boksač oglašava na ovu temu. U razgovoru za National Conservative Examiner 2012. kazao je: „Bog želi da muškarci i žene budu zajedno i legalno u braku.“

Pacquiao posljednjih godina tvrdi da se vratio vjeri koja mu je pomogla da se od strastvenog kockara pretvori u odanog obiteljskog čovjeka. Filipinci su pretežito katolici, a na Filipinima su homoseksualni brakovi izvan zakona.

Pacquiao je posljednju borbu izgubio od Amerikanca Floyda Mayweathera u meču za prvaka svijeta u velter kategoriji po WBO, WBA, WBC i The Ring verzijama.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider