Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Novi sportski parovi

Nole 'namjestio' kolegu Ani Ivanović, mediji Woodsa skijašici

Američki mediji, odnosno tamošnji žuti tisak, navodi da su u ljubavnoj vezi 37-godišnji golfer Tiger Woods i 28-godišnja skijašica Lindsey Vonn.

Hollywood Life je pokrenuo cijelu priču, makar su obje strane ovog navodnog ljubavnog para izjavile preko svojih glasnogovornika da su u pitanju isključivo prijateljski odnosi.
Kako god, navodno su mnogo puta viđeni zajedno i to na lokacijama gdje češće idu "ljubavnici, a ne prijatelji".

>> Lindsey Vonn pobijedila Maze u njenom 'dvorištu'

Navodno su bili zajedno na odmoru u Antigvi, isto tako je navodno ovog mjeseca Woods viđen u Austriji gdje je posjetio Vonn koja se pripremala za utrke Svjetskog kupa, a izvještavaju američki izvori i da Vonn uči skijati dvoje Woodsove djece, Charlie i Sama.

Podsjetimo da posljednje tri godine Woods prolazi kroz turbulentni privatni život zbog vlastitog priznanja o varanju supruge Elin Nordegren, dok se Vonn, barem u posljednje vrijeme, vezivala uz igrača američkog nogometa, quarterbacka Tima Tebowa.

Tennisnews.com.br pak piše kako je Anu Ivanović zbog ispadanja u osmini finala Australian Opena tješio novi dečko. Radi se o bivšem, ne baš uspješnom tenisaču Marku Stilitanu. Poznatiji je kao prijatelj Novaka Đokovića kojeg prati na turnirima. Novi je par viđen na više lokacija u Melbourneu, dovoljno za proglašavanje novog para. (GOL.hr/TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider