Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vida je nevinašce

Nevjerojatno: Je li to na utakmici Primere on na klupi pio pivo!?

Enrique de Lucas (34), bivši nogometaš engleskog nogometnog kluba Chelseaja, a danas Celte iz Viga, uhvaćen je u ispijanju "čarobnog napitka" uoči ulaska u igru proteklog ponedjeljka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Celta je gostovala kod Seville u sklopu 26. kola prve španjolske nogometne lige, a u trenucima kada je De Lucas trebao ući u igru gubila je s uvjerljivih i konačnih 4-1.

Prilikom obuvanja i pripremanja za ulazak Španjolac je polagano ispijao čašu piva (!?). Ne znam je li bilo bezalkoholno, ali ova je snimka prohujala internetom.

De Lucas je u igru ušao u 75. minuti, te solidno odradio posljednjih 15-ak minuta.

Podsjetimo i na još jednu smiješnu situaciju ispijanja piva za vrijeme utakmice 2010. godine. Igrač Manchester Uniteda Wayne Rooney nije imao pravo nastupa protiv Chelseaja u Premierligi, a utakmicu je pratio iz svečane lože.

U jednom je trenutku konobarica ušla u ložu s pola litre piva, ostavila čašu na stolu, a napadač "crvenih vragova" mudro je čekao da ostane sam u prostoriju prije nego što krene u "akciju". Čim je konobarica izašla Rooney je uzeo veliku čašu piva, prelio dio u manju, kada mu je sinulo: Možda me snima kamera?!

Pogledao je prema velikom monitoru i nakon toga odustao od pijenja. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider