Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Gaf za anale

FOTO Neugodnjak da propadneš u zemlju: Pogledajte što je Ramos napravio Messiju

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos napravio je pogrešku koja je "zapalila" društvene mreže...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid i njegove nogometaše baš ne ide pa ne ide. Ni prvi dan nove godine „kraljevske zvijezde“ nisu mogle okončati bez problema.

Sergio Ramos napravio je gaf koji je zapalio društvene mreže, a katalonski mediji jedva su dočekali da se narugaju kapetanu Reala.

Ramos je na svojem Twitter profilu objavio novogodišnji kolaž fotografija s njemu najvažnijim trenucima u protekloj godini: od nagrada koje je dobio i proslava pobjeda sa suigračima do potpisivanja novog ugovora i fotografija iz privatnog albuma.

Na prvi pogled ništa neobično. Doista bi bilo sasvim nevino da umjesto fotografije njegova drugog djeteta nije objavio fotografiju novopridošlice u obitelji Lionela Messija.

Nije trebalo dugo pa da se društvenim mrežama poput požara prošire šaljive teorije konspiracije na račun kapetana Reala. Tri "teorije" dominiraju: Ramos je ovom fotografijom poručio da je on zapravo otac Messijeva djeteta; Ili je želio reći kako je veliki obožavatelj najveće zvijezde Barcelone, najvećeg rivala Real Madrida; Ili sve skupa znači da Ramos zapravo ne uređuje svoj profil na Twitteru, iako su mu postovi u prvom licu.

Ovo zadnje je, naravno, najizglednije, ali i to će Ramos teško objasniti i priznati, jer kao i sve zvijezde hini da izravno komunicira sa svojim obožavateljima.

Kad je shvatio što je napravio, Ramos je obrisao post i spornu fotografiju, ali bilo je već kasno, priča se već proširila Španjolskom i Europom. Messi se još nije javio. Možemo samo zamisliti što je pomislio. Ne bismo se iznenadili da se lagano šokirao, ali valjda se nije previše zabrinuo. Vjerujemo da je Antonella Roccuzzo ipak mogla mirno spavati...
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider