Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pogledajte ih bolje

FOTO Ovo nisu istine: Najbizarniji i najgori dresovi u povijesti nogometa?

Španjolski niželigaš odlučio je na čudan način skrenuti pažnju na sebe...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski nogometni klub iz četvrte lige Palencia vjerojatno nikada ne bi skrenuo pažnju na sebe da se nije odlučio na bizarno izdanje dresova za novu sezonu.

"Ostavljamo kožu na travnjaku", je slogan momčadi koja umjesto klasičnih dresova s crtama, okomitim, vodoravnim ima oslikano ljudsko tijelo, bez kože... U najmanju ruku biznarno. Izgleda poput naslovnice knjige o anatomiji.

Palencia će svoje nove dresove, koje su mnogi već sada prozvali najgorima u povijesti, predstaviti iduće sezone u trećem rangu španjolskog nogometa. Naime, s trećim osvojenim mjesto u prvenstvu zaradili su promociju u viši rang.

Ovo nije prvi put da španjolski niželigaši šokiraju javnost sa izdanjem svojih dresova. Deportivo Guijuelo je u ovoj sezoni imao dresove preko kojih su bili oslikani tanko narezani komadi pršuta.

Recimo i da je iznenadio i prvoligaš Rayo Vallecano, koji na svojim gostujućim dresovima, preko prsa, ima oslikanu dugu, što je simbol homoseksualne zajednice. Prvi je to takav slučaj u profesionalnom nogometu koji je izazvao polemike.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider