Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Diadora Factory Store

Na Diadora partyju prodane i tenisice legendarnog Ayrtona Senne

Poznati Hrvati na partyju povodom otvaranja prve trgovine Diadora u Hrvatskoj licitirali na aukciji replika tenisica svjetskih sportskih legendi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povodom otvaranja prve trgovine Diadora Factory Store, jučer su se u Hemingway Lounge Baru u Zagrebu okupili brojni uzvanici i poznate osobe koje su uz aukciju replika tenisica svjetskih sportskih legendi proslavile dolazak poznatog brenda Diadora u Hrvatsku.

Diadora party okupio je brojne ljubitelje ovog brenda poput Anamarije Asanović, Ive Mihalić, Ive Balaban, Maria Valentića, Marije Bišćan, Filipa Gordona Franka, Mirjane Mikulec, Ive Šulentić i Jane Fabijanić, a neki od njih su za ovaj događaj iskombinirali najnovije komade iz ekskluzivne kolekcije Diadora Heritage.

Vrhunac večeri bila je aukcija tijekom koje su okupljeni mogli licitirati za tri para replika tenisica koje su nosile sportske legende Ayrton Senna, Edwin Moses i Björn Borg. Najviše su plaćene tenisice poznate sportske legende Björn Borg, a ovom aukcijom prikupljeno je 5.000 kuna koje će biti donirane Hrvatskoj udruzi za epilepsiju.

Posebni gosti večeri zasigurno su bili su Gelindo Bordin, direktor marketinga Diadore, svjetski i europski prvak u maratonu te osvajač olimpijskog zlata 1988. godine u Seulu i Davide Nava, Diadora direktor prodaje za Europu. Gelindo Bordin ovom prigodom je izjavio: „ Drago mi je što su Hrvati prepoznali tradiciju, znanje i strast koje kontinuirano ulažemo kako bi profesionalnim sportašima i rekreativcima iz cijelog svijeta pružili kvalitetnu i inovativnu sportsku opremu. Za sportski uspjeh potrebni su upornost i težak rad koji uz Diadoru postaju lakši“.

Davide Nava iskazao je oduševljenje velikim odazivom na Diadora party rekavši: „Drago mi je što smo konačno otvorili Diadora trgovinu i u Hrvatskoj, a još mi je draže što su Hrvati tako dobro prihvatili naš brend koji predstavlja vrhunsku tehnologiju i inovacije te originalni talijanski dizajn“.

Najnovije Diadora kolekcije od danas su dostupne u trgovini Diadora Factory Store u Slavonskoj aveniji 52i u Zagrebu. Svjetski poznata odjeća i obuća oduševit će sve posjetitelje koji mogu ostvariti popuste od 30 do 50% tijekom cijele sezone, dok će danas prvih sto kupaca dobiti poklon iznenađenja. Zastupnik brenda Diadora za Hrvatsku je tvrtka Carvel.

Više informacija potražite na službenoj stranici Diadora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider